میثاق نامه

به فرموده رهبر معظم انقلاب: «بسیج با ارزش ترین نعمت هاست» که خدای منان توفیق عضویت و فعالیت در این نهاد مقدس را به بندگان عاشق عنایت می فرماید.

از آنجایی که بسیاری از امور نظیرفارغ التحصیلی دانشجویان (بویژه برای پزشکان)، قضات، نمایندگان مجلس، ریاست جمهوری و ... دارای آداب و قرائت سوگند و ... می باشد و یا در اعمال معنوی نظیر حجّ نیزمناسک خاصّی وجود دارد لذا شایسته و بایسته است عضویت در بسیج نیز با آیین خاصّ وبا شکوهی که بر زیبایی این خاطره بیفزاید؛ برگزار شود. به همین جهت بفرموده سرداررییس محترم سازمان بسیج مستضعفین، مصوب گردید طی مراسم ویژه ای در یکی از اماکن مذهبی هر شهر یا شهرستان، متن زیر طبق مشخصات مندرج توسط اعضای جدیدالورود بسیج قرائت گردد:

توسط قسم دهنده خوانده می شود و بسیجیان آرام و همزمان  آنرا ( بصورت مناجات) میخوانند:

»من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظرو  ما بدلوا تبدیلا «

ای خدای کریم تراسپاس، که مرا از  ظلمت هارهانیدی و براه مستقیم هدایتم فرمودی  تا ازمیان تمام مکاتب ، مکتب شهیدان وشاهدانی را برگزینم که پیروانش برگلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و  رشادت سرداده اند .

و معراج پاک اندیشه اسلامی را هدفگیرم ، که رهروانش، نشان  در گمنامی و بی نشانی گرفته اند .

و نام خود را در دفتر تشکلی ثبتکنم که همه  مجاهدان، ازاولین تا آخرین، آنرا امضاء نموده اند .

قسم دهنده می خواند  بصورت مقطع و بسیجیان (بصورت حماسی وقاطعانه) بلند جواب می دهند:

ـ  ای پروردگار مهربان، اینک که نعمت بی بدیل، عضویت در لشکر مخلص خود را، نصیبم  فرموده ای به شکرانه ی، حضور دراردوگاه منتظران مهدی موعود (عج)، بر محمد و  آل محمد، درود می فرستم، و با تو ای خدای خبیر و بصیر، عهد می بندم  :

ـ پیوسته،  در آمادگی برای جهاد، بکوشم، و هرگز باطاغوت ها، و جهانخواران، سازش نکنم  .

ـ  با تهذیب نفس، خود را بسازم، و هرگزتسلیم، زر و زیور دنیا طلبان، نگردم  .

ـ با  آگاهی، و بصیرت روزافزون، پرده های تزویر را، کنار زنم، و لحظه ای از مسیر ولایت،  جدا نشوم .

ـ تمامی استعدادها، و توانایی هایخود را، در جهت استمرار، راه  نورانی، و نه شرقی و نه غربیِ امام خمینی (ره)، و تحقق آرمانهایِ، یاران بسیجی  شهید، بکار بندم .

ـ و تا آخرین منزل ، آخرین نفس، وآخرین قطره خون، برای اعلای  کلمه الله، بایستم،  و شهادت در این راه را، قله افتخاربدانم  .

ـ به دوستان  خدا مهر ورزم، و با دشمنان اونسازم.

ـ همواره یاور مظلومان، و خصمستمگران  باشم .

- در خود سازی، و تقویت ایمان خود،و گسترش قانون خدا، در جهان بکوشم  تا بانگ لا اله الا الله، و محمد رسولالله، بر تمام جهان، طنین نیفکند، دست از  مبارزه، با شرک و کفر و نفاق، برندارم  .

قرائت آرام تر و تکرار آهسته توسط  بسیجیان دست ها به صورت دعا بالا بیاید:

خداوندا ؛

این عهدی بود که به  فضل تو بر جان و زبانم جاری شد وپایداری بر آن، جز با مدد تو ممکن نخواهد  بود .

پس به لطف خود، مرا در این راه ثابت قدم بدار، و در روز محشر نیز با  بسیجیانم محشور فرما  .

»ربنا لاتزغ قلوبنابعد اذهدیتنا وهب لنا من لدنک رحمه  انک انت الوهاب  «

دست جمعی قرائت می شودبا صدای بلند:

بسم ا... الرحمن  الرحیم

»اذا جاء نصرالله والفتح * ورایت الناس یدخلون فی الدین الله افواجا  * فسبح بحمد ربک واستغفره انه کان توابا  «

دو رکعت نماز شکرِ ورود به بسیج.

اوقات شرعی